AOV-advies

Is jouw AOV nog up-to-date? Doe de Douma AOV-polischeck!

Goed dat je kijkt of jouw AOV nog bij je huidige situatie past. Sinds het afsluiten van de AOV-verzekering kan veel veranderd zijn. In jouw onderneming, jouw inkomsten of jouw persoonlijke situatie. En dat kan gevolgen hebben voor je premie of uitkering.

Vul hier uw bedrijfsnaam in, zo weten wij direct om welke AOV het gaat
Vul uw e-mailadres in zodat we kunnen reageren.
Door ontwikkelingen in de markt, aanpassingen in omvang van uw onderneming en het ondernemen van andere activiteiten is uw bedrijfssituatie misschien veranderd. Een wijziging van uw beroep of de branche waarin u werkt, kan gevolgen hebben voor uw AOV, uw dekking en uw premie.
Door automatisering, wijzigingen in uw proces of door meer of minder personeel zijn uw werkzaamheden misschien verschoven. Een andere uitvoering van uw beroep kan gevolgen hebben voor uw beroepsklasse en uw premie.
Zijn bijvoorbeeld door recente investeringen uw lasten toegenomen? Dan is de periode die u financieel kunt overbruggen op het moment dat uw arbeidsongeschikt raakt korter. In beide gevallen kan dit gevolgen hebben voor uw verzekerd inkomen en de eigenrisicoperiode. Misschien heeft u een zwaar financieel jaar gehad en wilt u uw lasten waar het kan, verlichten. Ook dan kunnen wij u helpen met een passend advies.
Zijn er recente ontwikkelingen in uw gezinssituatie die gevolgen hebben voor uw financiële situatie? Bijvoorbeeld gezinsuitbreiding of het kopen van een nieuwe woning. Deze ontwikkelingen kunnen gevolgen hebben voor uw verzekerd inkomen en de eigenrisicoperiode.