audi-a8

Je hebt waarschijnlijk net een nieuwe auto gekocht of je bent opzoek naar een betere verzekering voor jouw auto. Wij van Douma Assurantiën willen je hier graag bij helpen. Een autoverzekering zoeken en vergelijken kost veel tijd en er zitten vaak veel haken en ogen aan. Het zou zonde zijn dat je jaren premie betaald en dan niet jouw schade uitgekeerd krijgt. Daarom helpen wij jou graag aan een autoverzekering die bij je past, zodat jij fijn kan rondrijden in je mooie auto.

Of wij duurder zijn? Nee dat hoeft helemaal niet. Wij werken met alle verzekeraars samen. Dus wat je op een Independer ziet kan ook bij ons. En dan ontvang je ook nog eens onze service. Wij verzorgen de overstap, aanvraag, schadebehandelingen en premievergelijkingen voor jou. Deze bespaarde tijd kun je mooi gebruiken tijdens het toeren in jouw auto.

Neem contact met ons op voor nog meer mogelijkheden. Wij werken met iedereen samen. Hier kun jij alvast zelf jouw autoverzekering berekenen en afsluiten bij enkele verzekeraars.

Je kunt ons bellen op: 050-5340320  of Whatsapp ons op 06-27532727

(PS: Je kunt ook op het ‘contact icoon’ klikken rechts onderin)