audi-a8

U heeft waarschijnlijk net een nieuwe auto gekocht of u bent opzoek naar een betere premie voor uw auto. Wij van Douma Assurantiën willen u hier graag bij helpen. Een autoverzekering zoeken en vergelijken kost veel tijd en er zitten vaak veel haken en ogen aan. Het zou zonde zijn dat u jaren premie betaald en dan niet uw schade uitgekeerd krijgt. Daarom helpen wij u graag aan een autoverzekering die bij u past, zodat u fijn kan rondrijden in uw mooie auto.

Of wij duurder zijn? Nee dat hoeft helemaal niet. Wij werken met alle verzekeraars samen. Dus wat u op een Independer ziet kan ook bij ons. En dan ontvangt u ook nog eens onze service. Wij verzorgen de overstap, aanvraag, schadebehandelingen en premievergelijkingen voor u. Deze bespaarde tijd kan u mooi gebruiken tijdens het toeren in uw auto.

Aanvraag auto offerte

Autoverzekering offerte

Neem contact met mij op

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Zit uw gewenste verzekering er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor nog meer mogelijkheden. Wij werken met iedereen samen. Hier kan u alvast zelf uw autoverzekering berekenen en afsluiten.

    U kan ons bellen op: 050-5340320  of Whatsapp ons op 06-27532727

    (PS: u kan ook op het ‘contact icoon’ klikken rechts onderin)