Premie besparen met een Verzekeringspakket

Met een Douma Verzekeringspakket combineert u de verzekeringen voor in en om uw woning in één pakket. En dat biedt veel voordelen. Zo weet zeker dat u er geen gaten in de dekkingen zijn of dat u dubbel verzekerd bent en u altijd persoonlijk contact heeft met ons kantoor. Bovendien ontvangt u ook nog eens een aantrekkelijke pakketkorting!

Hoe meer polissen u in uw pakket opneemt, hoe hoger uw pakketkorting wordt. Meestal krijgt u al een korting zodra u twee verzekeringen combineert. De totale korting kan wel oplopen tot 12%. U kunt alvast online via onze vergelijker uw Douma totaalpakket kiezen.

U kunt de volgende verzekeringen combineren in het Douma Verzekeringspakket:

Woonhuisverzekering (opstal)

De Woonhuisverzekering (opstal) dekt niet alleen schade aan de structurele onderdelen van het huis, zoals het dak en de muren, maar verzekert u tevens tegen glasschade. Met de Woonhuisverzekering loopt u geen risico op onderverzekering en bent u bent uitstekend verzekerd tegen “van buiten komend onheil”. (Klik hier voor alleen een woonverzekering te vergelijken)

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering dekt de schade aan al uw huiselijke bezittingen, compleet met een zeer uitgebreide dekking tegen “van buiten komend onheil”. U loopt verder nooit risico op onderverzekering. (Klik hier voor alleen een inboedelverzekering te vergelijken)

Aansprakelijkheidsverzekering

Deze Aansprakelijkheidsverzekering verzekert uw gezin tegen de gevolgen van schade aan derden die door gezinsleden worden verzoorzaakt en waarvoor zij aansprakelijkheid worden gesteld. U betaalt één vaste, lage premie voor uw hele gezin en hebt geen eigen risico. (Klik hier voor alleen een aansprakelijkheidsverzekering te vergelijken)

Rechtsbijstandverzekering

Met de Rechtsbijstandverzekering verzekert u zich tegen de kosten van onder andere een advocaat bij juridische procedures of een rechtszaak als gevolg van een  conflict. (Klik hier voor alleen een rechtsbijstandverzekering te vergelijken)

Ongevallenverzekering

Met de Ongevallenverzekering verzekert u zichzelf en uw gezin tegen ongevallen waarbij letsel ontstaat met overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg. Vaak geldt er een dubbele uitkering voor kinderen bij gelijktijdig overlijden van beide ouders. (Klik hier voor alleen een ongevallenverzekering te vergelijken)

Doorlopende Reisverzekering

Binnen het Verzekeringspakket kunt u ook kiezen voor een Doorlopende Reisverzekering. Hiermee bent u het gehele jaar door verzekerd van een onbezorgde vakantie. De verzekering is uit te breiden met dekkingen voor annulering van uw reis of voor extra risico’s die verbonden zijn aan wintersport en onderwatersport. (Klik hier voor alleen een reisverzekering te vergelijken)

WhatsApp chat