inboedel-en-woonhuisverzekering

Premie besparen met onze Totale Verzekeringspakket

Met een Douma Verzekeringspakket combineer jij de verzekeringen voor in en om jouw woning in één pakket. En dat biedt veel voordelen. Zo weet je zeker dat er geen gaten in de dekkingen zijn, of dat je dubbel verzekerd bent. Ook heb je altijd persoonlijk contact met ons kantoor en ontvang je een aantrekkelijke pakketkorting!

Hoe meer polissen jij in het pakket opneemt, hoe hoger jouw pakketkorting wordt. Meestal krijg je al een korting zodra je twee verzekeringen combineert. De totale korting kan wel oplopen tot 15%. Je kunt alvast online via onze vergelijker jouw Douma totaalpakket kiezen.

De volgende verzekeringen kun jij combineren in het Douma Verzekeringspakket:

Woonhuisverzekering (opstal)

De Woonhuisverzekering (opstal) dekt niet alleen schade aan de structurele onderdelen van het huis, zoals het dak en de muren, maar verzekert jou ook tegen glasschade. Met de Woonhuisverzekering loop je geen risico op onderverzekering en ben je bent uitstekend verzekerd tegen “van buiten komend onheil”. (Klik hier voor alleen een woonverzekering te vergelijken)

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering dekt de schade aan al jouw huiselijke bezittingen, compleet met een zeer uitgebreide dekking tegen “van buiten komend onheil”. Je loopt verder nooit risico op onderverzekering. (Klik hier voor alleen een inboedelverzekering te vergelijken)

Aansprakelijkheidsverzekering

Deze Aansprakelijkheidsverzekering verzekert jouw gezin tegen de gevolgen van schade aan derden die door gezinsleden worden veroorzaakt en waarvoor zij aansprakelijk worden gesteld. Je betaalt één vaste, lage premie voor het hele gezin en je hebt geen eigen risico. (Klik hier voor alleen een aansprakelijkheidsverzekering te vergelijken)

Rechtsbijstandverzekering

Met de Rechtsbijstandverzekering verzeker jij jezelf tegen de kosten van onder andere een advocaat bij juridische procedures of een rechtszaak als gevolg van een  conflict. (Klik hier voor alleen een rechtsbijstandverzekering te vergelijken)

Ongevallenverzekering

Met de Ongevallenverzekering verzeker jij jezelf en jouw gezin tegen ongevallen waarbij letsel ontstaat met overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg. Vaak geldt er een dubbele uitkering voor kinderen bij gelijktijdig overlijden van beide ouders. (Klik hier voor alleen een ongevallenverzekering te vergelijken)

Doorlopende Reisverzekering

Binnen het Verzekeringspakket kun je ook kiezen voor een Doorlopende Reisverzekering. Hiermee ben je het gehele jaar door verzekerd van een onbezorgde vakantie. De verzekering is uit te breiden met dekkingen voor annulering van jouw reis of voor extra risico’s die verbonden zijn aan wintersport en onderwatersport. (Klik hier voor alleen een reisverzekering te vergelijken)