Waarom een tussenpersoon jou beter kan helpen

Waarom zou ik voor Douma Assurantiën kiezen?

Dit is een terechte vraag en wij snappen dat die ook gesteld wordt. Wij als tussenpersoon beschikken over kennis en expertise in allerlei verzekeringen. Daardoor weten wij als geen ander welke verzekeringen bij jou passen. Elke persoon leeft en is anders en heeft daarom ook andere risico’s die verzekerd moeten worden. Als jij bijvoorbeeld een nieuwe dure auto koopt, dan onderhoud je die ook door vakmensen die jouw auto door en door kennen. Jouw bezittingen en lichaam zijn natuurlijk nog belangrijker dan die auto. Dus waarom zou je die niet goed verzekeren?

En dat is wanneer Douma Assurantiën om de hoek komt kijken. Wij zorgen ervoor dat al jouw risico’s in kaart gebracht worden. En dat we daarop de juiste verzekeringen samen afsluiten. Dit doen wij door persoonlijk in gesprek te gaan met jou. Dit kan bij ons op kantoor, bij jou thuis of als jij dat wil zelfs lekker op een terras of tijdens een boottocht op het Paterswoldsemeer. Niet is ons te gek, zolang jij maar goed geholpen wordt.

En als wij eenmaal jouw verzekeringen in beheer hebben, blijven we contact met jou onderhouden. Want niets is zo veranderlijk als een mens. En wij geloven dat persoonlijk contact ons onderscheid van machines en online aanbieders. Ten slotte vinden we het gewoon gezellig om in contact te blijven.

Maar een tussenpersoon is toch duurder dan online?

Nee dit hoeft niet zo te zijn. Vaak zijn wij voordeliger, doordat wij een betere inkooppositie hebben. Daarbij sluiten wij het liefst een totaalpakket aan verzekeringen voor jou af, waardoor je soms wel meer dan 12% korting krijgt op je verzekeringen.

Goedkoop is vaak ook duurkoop. Wij lezen en horen vaak dat mensen die zich online verzekeren, vaak niet goed verzekerd zijn. Denk bijvoorbeeld aan een autoverzekering waarbij Schade Voor Inzittenden niet mee verzekerd is. Hierdoor loop je een groot risico. Als je namelijk betrokken raakt bij een ongeluk en iemand bij jou in de auto loop (letsel)schade op, dan mag jij die vergoeden. Dit loopt soms op tot duizenden euro’s. Maar wat ook vaak voorkomt, is dat mensen dubbel verzekerd zijn en dus hierdoor duurder uit zijn. Onze vakkennis zorgt ervoor dat deze dingen niet bij jou gebeuren.

Waarom moet ik mij overal voor verzekeren?

Er zijn mensen die vinden verzekeringen maar weggegooid geld. En soms is dat ook echt zo. Daarom sluiten wij alleen verzekeringen af die aansluiten op jouw behoeften en risico’s. Hierdoor betaal je niet onnodig veel geld en heb je bij eventuele schade toch alles goed gedekt.

En nu? 

Nu is het tijd om je verzekeringen goed af te sluiten en je risico’s af te dekken. Kom snel langs op ons kantoor of maak een afspraak bij jou thuis. Dan komt Team Douma graag langs om je verzekeringen goed af te sluiten. Dat moet toch een fijn gevoel geven?

Telefoonnummer: 050-5340320
Whatsapp 06-27532727  
Mail: info@douma-assurantien.nl

Of gebruik onze contact button links onder