zorgverzekering 2021

Wat maakt Douma Assurantiën Uniek?

Allereerst dat wij al jarenlange ervaring hebben bij het adviseren in zorgverzekeringen, ons bedrijf bestaat inmiddels al bijna 80 jaar en is een begrip in het noorden. Daarbij geven wij altijd onafhankelijk advies in zorgverzekeringen, omdat wij samenwerken met bijna alle zorgverzekeraar aanbieders. Bij ons betaalt u dezelfde prijs of zelfs minder vanwege onze inkooppositie. Ten slotte zijn wij een gecertificeerde zorgverzekering aanbieder die continue bijscholing heeft. Dus wilt u tijd en geld besparen? Laat het regelen door het zorg team van Douma Assurantiën.

Wij zorgen ervoor dat uw polis naar wens samengesteld wordt. Ook zijn wij niet zoals de vele onlineaanbieders met haar callcenters, maar zijn wij direct aanspreekbaar en geven advies dat echt bij u past. Hierdoor betaalt u niet teveel en bent u goed gedekt.

Bent u al overtuigd van de juiste keuze? Dan kunt u via de link onderaan deze pagina rechtstreeks een verzekering afsluiten. Wilt u nog persoonlijk advies? Dan mag u altijd direct contact opnemen. Zoals gezegd, bijna alle zorgverzekeringen kunnen wij afsluiten voor u.

Gebruik onze zorgvergelijker en stel zelf uw polis samen:

– Douma’s Zorg vergelijken? Klik op de banner:

douma zorgverzekering 2021
Onze eigen Unieke vergelijker. Hier vind u bijna alle zorgverzekeringen.

Vergelijk bij Stadholland uw zorgverzekering. Altijd vrije keuze en hoge aanvullende dekkingen!

Nog steeds te weinig keuze? (Video)Bel ons voor nog meer aanbod

18 jaar? vergeet niet de zorgtoeslag aan te vragen.

–  Zorgtoeslag informatie